Varje gång är som den första gång vi sågs

ehm ja jag har ju inte bloggat på ett tag elr aa,men de är så att de är mycket som har hänt och jag har inte orkat,tänker inte ta upp de här så ni vet!Så jag har bestämt mig för att ta en bloggpaus,inte bara för de som hänt utan jag tycker inte att jag bloggar om nått som man orkar bry sig om,inte kul och höra massa ursäkert om varför jag inte bloggar!Vet inte hur länge men ett tag,hoppas ni fortsätter hålla koll för man vet ju aldrig när jag har lust å blogga igen...


Maybe I was stupid & wrong.But I honestly thought U were mine all along.


Even star will fall some day

Förlåt för ingen uppdatering igår,men efter skolan så följde jag med Wille hem,kollade på film å myste! Åkte hem vid elva halv tolv kanske,gick och la mig direkt.Nu sitter jag i allafall i Härnösand och väntar på att vi ska få spela match så vi hörs sen!


jag ger dig min morgon

hejjjjjjj,jag måste ha seriösa sömn problem,kan aldrig somna nu för tiden,så de blir att jag kollar på film elr snackar med nån på skype,aa skit kul för er som ville veta,aja vi hörs imorn!
hahah jag å snygg anna!♥

But you'll always be my hero even though you've lost your mind

hejjj alla fina! slutade tjugo över två idag,sen så vare träning vid typ halv fem så stannade kvar på skolan tills träningen började.Nu har jag iaf kommit hem tagit en dusch och ska bara kolla på en film elr nå,typ standard nu haha men vi hörs sen! p e a c e

where have you been all my life

Efter skolan idag så åkte jag melle och tina hem till melle och kollade på film och snackade,tack för kvällen♥
Nu har jag iallafall kommit hem och har nyss städat på rummet,sköööönt!!behövdes verkligen,ska väl försöka plugga lite till ikväll och sen blire väl att kolla på nån film igen,får se om jag bloggar nå mer ikväll annars hörs vi imorn! p u s s


instagram

för er som inte vet de så har jag instagram också så följ mig @ emmalundberg

den där blicken du ger mig är gammal nu jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill

hahah ja juste glömde berätta de för er! jag och moa slog ju vad,så idag sprnag jag runt i willes tröja hela dagen folk måste ju trot vi va ganska cp när vi kom där å typ va värsta jibbarna,aja kul vare,nu ska jag mysa ner mig framför en film s e y a a!!


Du vill, bara flytta någon annanstans där du känner att du passar in och kan få plats

dagen idag har seriöst varit helt cp,inget gick bra samtidigt som allt va så jävla bra!jag var ledsen och arg samtidigt som jag var så himla lycklig,vet inte vad de är med mig,behöver nog bara lite tid och tänka.Ikväll ska jag försöka plugga och sen bra köra lite styrka,hörs senare bästa!

VKM

kom hem för en timme sen och har tagot en lång varm dusch så nu ska jag väl ta nått att äta.Har inte så mycket å skriva så vi hörs imorn!

tröjan du hatar

Efter skolan idag så drog jag melle,tina och moa ner på stan och fikade,sen drog jag hem för jag har träning ikväll helt sjukt hur mycket man spenderar på att träna men de är lätt värt de!ska göra mig iordning sen åker jag,hörs när jag kommer hem!
image description

don´t drink and drive smoke and fly

mår mycket bättre nu ska slå på en film och sen sova vi hörs imorn! godnatt alla fina!♥


roses are red violets are blue guess what player you got played to

sliten tjej!har tagit på mig en ansiktsmask och nu ska jag hoppa in i duschen!puss


wake up call

skulle kanske inte sovit till ett idag,känns som att jag aldrig kommer lyckas somna kväll även fast jag e sjukt trött!Också måste jag packa och städa rummet men de orkar jag seriöst inte nu så jag ska slå på en film och bara mys nu,hörs mer när jag orkar!

Mobilblogg

Hann inte blogga nå mer igår för Wille kom så de vara bara att skynda sig in i duschen och sen fixa sig.Vi låg och kollade på film och bara myste!Vankande för en halv timme sen ungefär tänker inte kliva upp ur sängen är så sjuk trött,vi hörs med sen! puss


british flag



Ny design och nya tag,har rensat allt från arkivet känns skönt att börja om från början!Måste bara tack dig tina som gjort allt eftersom jag e helt värdelös när de gäller koder och allt sånt! n i b o r d e k o l l a h e n n e s b l o g g f ö r d e n e g r y m→ www.martinastrandlund.blogg.se ♥ orkar inte gå in på¨dagen men va i hörnösand och spela handboll fick med mig dehär snygga skalet hem för bara 30 kr!


RSS 2.0